Informatieavond Het Groninger Landschap Beheerplan Hunzedal-Zuidlaardermeergebied

Op donderdag 26 januari a.s. om 19.30 presenteert Het Groninger Landschap haar nieuwe beheerplan over het Hunzedal-Zuidlaardermeergebied. Het Zuidlaardermeergebied maakt deel uit van het Hunzedal. Het Hunzedal behelst het gebied vanaf Exlooermond in Drenthe tot (oorspronkelijk) het Reitdiep. Het Groninger Landschap beheert het gedeelte dat in de provincie Groningen ligt. Het gebied, op korte afstand van de stad Groningen, is als natuurgebied erg waardevol en heeft de laatste jaren een ware transformatie ondergaan. In het beheerplan wordt uit de doeken gedaan welke plannen Het Groninger Landschao de komende jaren met het natuurgebied heeft. rnrnGeïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de informatieavond aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats bij het Van der Valk hotel Westerbroek. I.v.m. de catering vragen we belangstellenden om zich op te geven via communicatie@groningerlandschap.nl of via de activiteitenmodule op [link=https://excursies.groningerlandschap.nl/activiteiten-detail/?agenda_id=2562]groningerlandschap.nl[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.