Programma Haren FM

Zaterdag 14 januari 2016.rnrnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Peter Groot Kormelink / Splitsing, Jazzpolitie)) en berichten.rn09.30 – Zelfoogsttuin voor smalle beurs in Haren, gast Gijs Nauta.rn10.00 – Marga Kool ziet kansen voor Haren na herindeling. D 66, GVH en CDA nemen kennis van het bestuursakkoord tussen Groningen en Ten Boer. Toelichting door Wil Legemaat (D 66).rn10.30 – Meteo Aduard + berichten en muziek.rn11.00 – Ook dit jaar weer abt Emo reizen in Italië, gast Ynske Penning (schrijver).rn11.30 – Agendaberichten, interview John Watts, Fisher Z, speelt vanavond in Martiniplaza, bijdrage Jan Schlimbach en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Samenstelling en presentatie: Bert Heikens. Gast tandarts Arie Hoeksema , een gezond gebit bij ouderen van wezenlijk belang voor de algehele gezondheid. Recent promoveerde hij op dit onderwerp. rnKijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- Tennisclub Haren kijkt terug op geslaagd indoor dubbel toernooi, gast Hans Foekens (voorzitter).rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Vaste gast…..” .rn- Vrijdag 20 januari is het Band Night in het Clockhuys, toelichting door Harry van Lierrn- Oefenwedstrijd van VV Gorecht tegen Groen Geel.rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rnZondag 15 januari 2017.rnrnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnrnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/d P. Wieringaweg in Haren. Voorganger ds. K.D. Smit, GKV Dokkum. Aanvang 10.00 uur.rn rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: La Boutique, AVRO 1969rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnPresentatie en samenstelling Jan Kooistra.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 19 januari 2017.rn20.00 – 22.00 uurrnRock RadiornTwee uur veel rock muziek uit de 70’s., 80’s, 90’s en 00’s, met Michiel Westerdijkrn rnVrijdag 20 januari 2017.rnrnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Laatste uur non-stop regiomuziek. Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnrnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnrnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rn rnrnOns adres:rnrnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm/]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.