Brouwerij Corviri wil graag uitbreiden

Zoals jullie wellicht weten is Niek Hartman bijna twee jaar geleden begonnen met de brouwerij ‘’Corviri’’ in de kelder van het Paviljoen Appelbergen. Dit is in twee jaar uitgegroeid tot een groot succes met nu meer dan 20 verkooppunten. Graag zou hij een volgende stap willen maken met de brouwerij en dit kan helaas niet meer in de kelder, de ruimte wordt te klein en ook logistiek gezien is een kelder niet ideaal. Niek wil natuurlijk heel graag met de brouwerij in Glimmen gevestigd blijven. Zijn vraag aan jullie: wie heeft of weet iemand met een pand/ruimte te huur waar verdere groei van de brouwerij mogelijk is?rnrnVoor verdere informatie is Niek te bereiken op info@corviri.nl of via 0631248355.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.