Burdy op bezoek bij Haren FM

Donderdagavond heeft Haren FM, de lokale omroep van Haren, een zeer speciale gast op bezoek. De bekende zanger Burdy komt dan langs in het programma Hollands op z’n best.rnBurdy komt niet zomaar langs. Op 11 februari viert de succesvolle regioartiest, in de Pompstee in Roden, zijn 25 jarig jubileum als zanger.rn rnIn 1992 komt de eerste single De vizzers van Zoltkamp uit. Hierna volgen nog vele no.1 hits o.a. Mit mien ogen dicht, (Blaudmooi wief) , Sayonara, Ramona Ramona, De Hypnotiseur, Zomervriendin, Daar zijn we vrienden voor, De Noorderling, Rosalita, Mijn Radio, Clap your hands, Ik heb de hele nacht, Mijn vriend vaarwel, Ik zou alles voor je doen, Fiësta Mexican, e.v.a. Door het nummer Mit mien ogen dicht krijgt Burdy landelijk bekendheid en staat hij op vele Piratenfeesten en Mega Piratenfestijnen.rn rnIn Hollands op z’n best praat Burdy met de presentatoren Gerard Uilenberg en Michiel Westerdijk over zijn succesvolle carrière en uiteraard is er veel muziek van hem te beluisteren.rn rnHaren FM is te ontvangen in de ether op 107 Mhz., op de kabel op 105.5 Mhz. en via [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]rnHollands op z’n best begint om 20.00 uur.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.