Programma Haren FM

Weekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week en berichten.rn09.30 – Berichten en muziek.rn10.00 – Haren geeft niet op bij herindeling, gast indelingswethouder Michiel Verbeek.rn10.30 – Meteo Aduard + berichten en muziek.rn11.00 – Brocantemarkt in Gorechthuis.rn11.30 – Agendaberichten en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Samenstelling en presentatie: Bert Heikens. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- “De Stille kracht van de Drentse Natuur”, natuurfilm in Mellenshorst.rn- Zwemvierdaagse in Voorjaarsvakantie in Scharlakenhof, gast Bonno Blaauw (ZCH)rn- Veel activiteiten bij NL Doet in Haren. In Mellenshorst 24 uurs marathon door NOVO.rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Vaste gast…..” .rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rnZondag 5 februari 2017.rnrnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending. U hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Gorechtkerk a/d Kerkstraat in Haren. Voorganger: Ds M. de Jager. Ochtend+dienst met live muziek. Aanvang 10.00 uur.rnrn rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: Paul Vlaanderen en het Milbourne mysterie.rnhttp://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen///HoorspelP/PaulVlaanderenMilbournemysterie.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnPresentatie en samenstelling Jan Kooistra.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 9 februari 2017.rn20.00 – 21.00 uur.rnFlexwerk uitz. Hitbox.rnHeleanne en Jolien draaien louter nr. 1 hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. rn21.00 – 22.00 uur.rnFlexwerk uitz. New-Musiccheck.rnKevin van der Laan draait de allernieuwste releases en voorspelt de komende hits.rn rnVrijdag 10 februari 2017.rnrnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Laatste uur non-stop regiomuziek. Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnrnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnrnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rn rnrnOns adres:rnrnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.