Uitnodiging om mee te praten over het Scharlakenbos

Ten zuiden van het dorp Haren ligt een prachtig en uniek bosgebied, het Scharlakenbos. Bij veel bewoners een geliefd gebied. De gemeente Haren wil u graag meer vertellen over dit gebied en het ontstaan ervan. Ook wil de gemeente graag met u van gedachten wisselen over hoe we dit prachtige bos nog verder kunnen verbeteren.rnrnUitnodigingrnrnLandschapsbeheer Groningen, de gemeente Haren, stichting Scharlakenring en stichting Behoud landelijk gebied Harendermolen nodigen u van harte uit voor een gezellige avond over het Scharlakenbos.rnrnWanneer: donderdag 9 maartrnrnHoe laat: 19.30 – 22.00 uurrnrnWaar: kantine sporthal ScharlakenhofrnrnLees [link=https://www.haren.nl/portal-haren/actueel_42884/item/uitnodiging-om-mee-te-praten-over-het-scharlakenbos_35923.html]verder op haren.nl…[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.