Vrijwilligers gevraagd

Hou je van organiseren?rnLijkt het je leuk om mee te helpen met de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Glimmen?rnrnDan zoeken wij, de leden van de Sinterklaascommissie Glimmen, jou!rnrnHelaas hebben een aantal mensen de commissie moeten verlaten vanwege andere drukke activiteiten en daarom zoeken we nu nieuwe leden. rnWe vergaderen een paar keer per jaar (met name in oktober en november), plannen, organiseren, doen inkopen, versieren de zaal in de Groenenberg en zijn op de dag van de intocht altijd druk met de laatste voorbereidingen op het leukste kinderfeest van het jaar!rnrnHelp je ons mee? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Gea van Bergen (geavanbergen@gmail.com) of Janieta Mulder (4063941)rnrnDe Sinterklaascommissie, rnGea van Bergen, Anetta Smedinga, Jasmin van Lang, Janieta Mulder

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.