Open Golfdag 2017

Op zaterdag 8 april vindt op de ‘Noord-Nederlandse’ een Open Golfdag plaats. Tijdens deze dag kan je kennismaken met de golfsport bij de Noord-Nederlandse Golf & Country Club te Glimmen. Op de golfbaan zijn bestuursleden aanwezig om informatie te geven over de ‘Noord-Nederlandse’ en worden onder meer rondleidingen en clinics georganiseerd.rn rn[i]Voor wie?[/i]rnDe Nationale Open Golfdag op de ‘Noord-Nederlandse’ is er voor iedereen! Heb je al eerder gegolft, maar hier nooit een vervolg aan gegeven? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment om weer eens vrijblijvend een balletje te slaan. Nog nooit een bal geslagen? Kom dan langs om te ervaren hoe leuk golf kan zijn.rnDeelnemen aan de Open Golfdagen kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook je familie, vrienden en/of kennissen mee te nemen.rn rn[i]Programma[/i]rnTussen 11:00 en 14:00 uur ben je welkom op de ‘Noord-Nederlandse’.rn rn[i]Organisatie[/i]rnDe Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers’ Association (PGA).rn rnMeer informatie is te vinden op [link=http://www.opengolfdag.nl/]de site van de Open Golfdagen.[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.