Opening playground Quintusschool 29 maart

Op de Quintusschool wordt al jaren fanatiek gevoetbald door leerkrachten en leerlingen op het veldje achter de school. Een prachtig veldje, alleen bij regen verandert het veldje in één grote modderpoel. De VCBG, Vereniging Christelijk Basisonderwijs Glimmen, beheert het vermogen van wat voorheen CBS de Marke was, welke is gefuseerd met OBS de Meent. De VCBG heeft zich tot doel gesteld om haar geld te investeren in de school en haar leerlingen. rn rnDeze keer heeft de VCBG geïnvesteerd in een playground achter de [link=http://www.quintusschool.nl/]Quintusschool[/link]. In de voorjaarsvakantie is door de firma Nijha begonnen met de aanleg van de playground. Woensdag 29 maart om 12.15 uur is de officiële opening. Een professioneel aangelegde playground verdient bij de opening een professionele aftrap! De directeur van de Quintusschool, Leonie Magnin en Manager Topsport & Talentontwikkeling van FC Groningen, Gerard Kemkers doen een welkomstwoord. Om 12.30 uur zal de playground officieel geopend worden door een “eerste schot op doel”! Wie dat schot gaat maken, is vooralsnog een verrassing. rn rnOm de playground goed in te wijden zullen vervolgens jeugdspelers van FC Groningen het in een aantal wedstrijden gaan opnemen tegen verschillende teams van de Quintusschool. Om 13.05 uur is het einde van het programma.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.