Playground Quintusschool geopend

Woensdagmiddag is het nieuwe kunstgrasveldje achter de Quintusschool feestelijk geopend. De directeur van de Quintusschool, Leonie Magnin had warme dankwoorden voor de VCBG, (Vereniging Christelijk Basisonderwijs Glimmen), de gemeente Haren, sportcoach Bas Veldman en de firma Nijha die de Playground mogelijk hebben gemaakt. Daarna hield Gerard Kempkers Manager Topsport & Talentontwikkeling van FC Groningen een welkomstwoord. Hij vertelde over de warme band die FC Groningen met Glimmen heeft en het belang van het speelveldje voor de Quintusschool en de jeugd uit het dorp Glimmen. Gerard Kempkers had ook de jongste talenten van FC Groningen meegenomen die vervolgens een spandoek omhoog hielden waar Max Bartelds namens de Quintusschool het eerste officiële schot op mocht lossen en het veld mocht openen. Vervolgens speelden de FC Groningen spelertjes een aantal leuke wedstrijdjes samen met de Quintusschool leerlingen. rnrn[link=https://flic.kr/s/aHskUj7y6G]Een aantal foto's van de opening vind je hier[/link]rnrn[img]https://c1.staticflickr.com/3/2899/33718120395_057f540941_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.