Programma Haren FM

Zaterdag 4 maart 2017.rnrnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rnrn09.00 – Artiest van de week en berichten.rnrn09.30 – Steunpunt Vrijwilligerswerk organiseert netwerkbijeenkomst. Harener vrijwilligers maken zich zorgen over de komst nieuwe collega’s, blijkt uit enquête. Gast aan telefoon: Jolanda Bloema (Torion) rn10.00 – 50 Plus op bezoek in Haren. Johan ten Hoove (50 Plus Groningen) aan de telefoon.rnrn10.30 – Meteo Aduard + coalitie gemeenteraad bezorgt over toekomst Onnenstaete, gast Wil Legemaat (d 66) .rn11.00 – Groninger Landschap wil af van betonnen barricade op A 28, gast directeur Marco Glastra.rnrn11.30 – Agendaberichten en vanmiddag in Haren Doet.rnrnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Verder regelmatig aandacht voor de Spinning Marathon, sfeerimpressies en interviews. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rnrn rnrnNon-stop muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnVanaf 18 maart in dit uur het medisch programma Spreekuur, met Bert Heikens.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rnrnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook zijn de stemmen van voormalige zeezender DJ’s Marc Jacobs (Rob van Dam) en Ferry Maat te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rnrn rnrnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rnrn- Jeroen de Grijs 10 e plek bij wedstrijd op het ijs in Finland.rn- Lokale bierbrouwer Corviri op zoek naar grotere bedrijfsruimte.rn- Uitje van de week.rnrn- Rubriek “Vaste gast…..” deze keer Jan Broekman – Buurthuis Mellenshorst.rnrn- Biljarttoernooi BCG – GlimmenrnrnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rnrn rnZondag 5 maart 2017.rnrnReligieuze uitzendingen, 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.U hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Gorechtkerk a/d Kerkstraat in Haren. Voorganger: Ds. M. de Jager. Aanvang 10.00 uur.rnrn rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: Koerier van de tsaar.rnrnMeer info op: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelM/MichaelStrogoff.htmrnrn rnrnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnrnPresentatie en samenstelling Jan Kooistra.rnrn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnrnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 9 maart 2017.rnrnFlexwerk uitz. Hitbox, 20.00 – 21.00 uur.rnrnHeleanne en Jolien draaien louter nr. 1 hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. rnFlexwerk uitz. New-Musiccheck, 21.00 – 22.00 uur.rnKevin van der Laan draait de allernieuwste releases en voorspelt de komende hits.rnrn rnrnVrijdag 10 maart 2017.rnrnHaren FM vrijwilligersradio!!, 19.00 – 24.00 uur.rnrnWij zijn er 24 uur vanuit Buurthuis de Mellenshorst. Dit weekend de actie Serieus NL Doet.rnrnGeld inzamelen voor de St.Vervoer voor Ouderen Haren, verzoekplaten tegen betaling, veel aandacht voor vrijwilligerswerk in Haren en zaterdagmiddag een live artiestenparade.rnrn rnrnHaren FM non-stop.rnrnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rnrn rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnrnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rnrn rnrnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrnrn rnrn rnrnOns adres:rnrnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rnrn rnrnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnrnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrnrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.