Programma Haren FM

Zaterdag 25 maart 2017.rnrnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (The Triplets, met verassende origineel) en berichten.rn09.30 – Boekenrubriek i.s.m. Ilona Duits (Boomker Boeken) over De Love Bus van Tjibbe Veldkamp (Groningse auteur), een verboden vrucht?rn10.00 – Kanskaartenproject in Haren, te gast Douwe Werkman en Jantine (Werkgroep Armoedebestrijding Haren).rn10.30 – Meteo Aduard + berichten.rn11.00 – Funcooking heropent haar deuren, gast Angelique Wedda.rn11.30 – Agendaberichten en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Verder regelmatig aandacht voor de Spinning Marathon, sfeerimpressies en interviews. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnSpreekuur, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma over gezondheid en zorg, met Bert Heikens.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rnrnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook zijn de stemmen van voormalige zeezender DJ’s Marc Jacobs (Rob van Dam) en Ferry Maat te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- Tsjuck Kingma (15), districtskampioen judo.rn- Open Dag TSH op 1 april.rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Vaste gast…..” deze keer Kees Boele – Natuurpresentaties.rn- Voetbal: Gorecht 1 – Leeuwarder Zwaluwen 1, nabeschouwingrnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rnZondag 26 maart 2017.rnrnReligieuze uitzendingen, 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnrnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk a/d Sterremuurweg in Haren. Aanvang 09.30 uur.rn rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: Koerier van de tsaar.rnMeer info op: [link=http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelM/MichaelStrogoff.htm]http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelM/MichaelStrogoff.htm[/link]rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnPresentatie en samenstelling Jan Kooistra.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnMaandag 27 maart 2017.rnRaadsvergadering 19.45 uur – tot einde vergadering.rnRechtstreekse uitzending van de maandelijkse gemeenteraadsvergadering van de Harener gemeenteraad. We beginnen met een Harens Nieuws Overzicht en de agenda.rn rnDonderdag 30 maart 2017.rnFlexwerk uitz. AlbumTracks, 20.00 – 22.00 uur.rnMuziek voornamelijk van popalbums uit de seventies van de vorige eeuw, met een hoog gehalte aan minstens 7 minuten lang. Samenstelling en presentatie: Willem Prins.rn rnVrijdag 31 maart 2017.rnrnEcht Erik, 19.00 – 22.00 uur.rnrnRegio- en indiemuziek, het platform van de Noord Nederlandse popmuziek.rnrn rnrnHaren FM non-stop.rnrnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnrnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rn rnrnOns adres:rnrnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.