Vanaf zondag twee weken geen treinen

Van 16 tot en met 30 april verbetert ProRail het spoor bij Assen. Er is dan geen Treinverkeer mogelijk tussen Groningen en Hoogeveen. NS zorgt dat u tussen deze stations toch kunt blijven reizen door inzet van bussen.rnWat gaat ProRail doen?rnrnWe passen bij Assen het spoor aan zodat er een keermogelijkheid en ruimte komt voor de extra pendeltrein Assen-Groningen die vanaf september in de spits gaat rijden. Daarnaast halen we een aantal wissels weg, waarmee er minder kans is op storingen en vernieuwen we het spoor en de overige wissels.rnrnMeer informatie: [link=https://www.prorail.nl/reizigers/nieuws/prorail-verbetert-sporen-in-assen]prorail.nl[/link]rnrnHoe verzorgt NS uw reis?rnrnTussen Groningen en Hoogeveen kunt u reizen met NS-bussenrnTussen Groningen en Assen en tussen Assen en Hoogeveen rijden snelbussen. En er rijden rechtstreekse snelbussen tussen Groningen en Hoogeveen (dus zonder tussenstop in Assen)

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.