Airport Eelde Night Run in september

Vanaf 16 mei inschrijven

Op zaterdag 16 september zijn Groningen Airport Eelde en omgeving hét decor van de allereerste Mobililty Service Airport Night Run in Nederland. Een absolute must voor deelnemers die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement willen ervaren. Vanaf dinsdag 16 mei kunnen enthousiastelingen zich opgeven voor deelname aan dit avondevenement. Het parcours is 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km. Daarnaast worden ook speciale arrangement voor bedrijven aangeboden. Na afloop is een heuse afterparty.

Het evenement is uniek in Nederland. Elske Dijkstra van organisator Golazo Noord Nederland: “Wij willen meer mensen in beweging brengen. Dit concept sluit daar naadloos bij aan. We willen in het Noorden innovatieve concepten lanceren waarbij het draait om een bijzondere loopervaring. Geweldig dat we sport, vitaliteit en toerisme samen met het bedrijfsleven kunnen stimuleren.” Meer informatie en inschrijven…

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.