Laat Groningen niet zakken

Freek de Jonge heeft er voor gezorgd dat het onderwerp gaswinning in Groningen landelijk op de kaart is komen te staan. De petitie laat Groningen niet zakken is al meer dan 200.000 maal getekend. Dat is veel, maar niet genoeg! Komende vrijdag, 16 juni, gaat Freek in Groningen de petitie aan Mark Rutte aanbieden. Het zou fijn zijn als ook uw handtekening er tussen staat. Uw stem telt om aan Den Haag duidelijk te maken dat het zo niet langer kan.

Dus wilt u alstublieft de petitie ondertekenen? Dit kan nog tot zaterdag 30 juni!

Hij is hier te vinden of zoek bij www.petities.nl naar Laat Groningen niet zakken!

Meer informatie over de problemen in Groningen kunt u vinden op www.laatgroningennietzakken.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.