Ook komend seizoen vrouwenvoetbal in Glimmen

Voor het seizoen 2017-2018 heeft de vv Glimmen weer een damesteam. Het zag er even somber uit voor het vrouwenvoetbal in Glimmen door opzeggingen ivm zwangerschappen en studie maar het is gelukt om een team samen te stellen met vv Haren. De groep bestaat uit getalenteerde jonge enthousiaste speelsters die we bij de KNVB hebben aangemeld voor een klasse met jonge vrouwenteams. We hebben genoeg dames om te starten maar kunnen zeker nog speelsters gebruiken. Kun je voetballen en wil je graag meedoen, neem contact op met Harry Sissingh (tel 06-52774788 harry@vvglimmen.com ).
Omdat v.v. Glimmen komend seizoen 50 jaar bestaat hebben we een aantrekkelijke kortingsactie op je contributie. Bekijk hier de actie.
Voordeel voor leden van VV Glimmen:
  1. Gezellige vereniging met schitterende faciliteiten
  2. Gediplomeerde trainers voor alle teams
  3. Vernieuwde kantine en kleedkamers
  4. Uitstekende organisatie en medische begeleiding.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.