Wie weet woonruimte voor Margriet?

De redactie van glimmen.net ontving deze oproep:

Ik ben een vrouw van 62 jaar en momenteel nog woonachtig in Maastricht.

Mijn dochter is geëmigreerd , mijn zoons wonen in Groningen en ikzelf ben ook van deze regio gaan houden : De lucht is er beter , het is zoveel rustiger en de mensen zijn zo vriendelijk.

Al geruime tijd zoek ik een klein huisje met tuin waar ik bovendien vrij ben om muziek te maken in Glimmen/ Haren : op fietsafstand van de stad en toch buiten met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ik sta wel ingeschreven voor een sociale huurwoning maar de wachttijden zijn lang en het aanbod sluit vaak ook niet helemaal aan bij mijn woon en leefwensen (ik zou zo graag wat ruimte om mij heen hebben).

Tips worden zeer op prijs gesteld. Wie weet een leuk huis?

Margriet Geeraedts

06 20129563

margrietgeeraedts@hotmail.com

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.