Voetballers spelen 26 augustus om GliAm Cup

Bij het horen van het ‘GliAm Cup’ zullen er bij voorbaat weinig belletjes gaan rinkelen. In aanloop van het vorige seizoen ontstond het idee om met verschillende seniorenelftallen van v.v. Amicitia VMC en v.v. Glimmen tegen elkaar te oefenen. Zo geschiedde, want het eerste heren- en dameselftal en het tweede elftal speelden oefenwedstrijden tegen de elftallen van v.v. Amicitia VMC.

Vorig jaar was sportpark Coendersborg nog het decor van dit treffen, maar dit jaar spelen de elftallen op sportpark de Groenenberg in Glimmen op zaterdag 26 augustus. Het eerste elftal neemt het op tegen het eerste elftal van v.v. Amicitia, het tweede elftal staat oog in oog met het tweede elftal van de stadjers en dit jaar doet ook het derde elftal een duit in het zakje. Zij spelen tegen het derde elftal van v.v. Amicitia VMC.

Na de krachtmetingen schuiven spelers en begeleiding aan tafel voor een gezamenlijke BBQ. Vorig seizoen ging v.v Glimmen met de ‘GliAm Cup’ aan de haal, waardoor er ongetwijfeld revanchegevoelens heersen bij de stadjers.

Programma:

12.30 v.v. Glimmen 2 – v.v. Amicitia VMC 2

14.30 v.v. Glimmen 3 – v.v. Amicitia VMC 3

14.30 v.v. Glimmen 1 – v.v. Amicitia VMC 1

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.