Paul Woldendorp 30 september 25 jaar

Paul Woldendorp Auto’s in Eelde viert op zaterdag 30 september a.s. haar 25-jarig bestaan. Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, nodigen wij al onze klanten en belangstellenden uit om dit tijdens ons Open Huis op zaterdagmiddag van 13.00 uur-16.00 uur samen met ons te komen vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

In en rondom onze ruime werkplaats aan de Legroweg 92 hebben we allerlei leuke activiteiten/demonstraties en zijn er d.m.v. een verloting mooie prijzen te winnen waaronder o.a. een heren- en een damesfiets, cadeaupakketten en waardebonnen van het bedrijf. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, want die kunnen zich naar hartenlust uitleven op een springkussen en zich bezighouden met diverse andere leuke activiteiten. Parkeren kan bij het bedrijf zelf, of op het nabij gelegen parkeerterrein van de Bloemenveiling.

Over Paul Woldendorp Auto’s

In 1992 begon Paul met zijn bedrijf bij zijn ouders in de schuur in Eelde met in- en verkoop en reparaties van auto’s. Vanaf 1997 zette hij zijn bedrijf voort aan de Esweg. Langzamerhand groeide het bedrijf uit zijn jasje en verhuisden ze in 2009 naar de huidige locatie aan de Burg. J.G. Legroweg 92. Daar kunt u terecht voor al uw reparaties en APK’s aan alle merken auto’s. Het enthousiaste team is uitstekend gekwalificeerd om alle problemen met uw auto snel, vakkundig én voordelig het hoofd te kunnen bieden. En met maar liefst zes hefbruggen in de ruime werkplaats, hoeft u als klant dan ook nooit lang te wachten!

U bent van harte welkom om op deze dag een kijkje te komen nemen!

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.