FC Groningen G toernooi 4 oktober

Woensdagmiddag verzamelt de eerste selectie van FC Groningen zich in Glimmen, waar de veertiende editie wordt gehouden van het FC Groningen G-Toernooi. In een samenwerking tussen Stichting FC Groningen in de Maatschappij, FNV Bouw, Menzis, de KNVB en het Alfa-college zullen er tien teams strijden om de grote bokaal. Elk team zal gecoacht en begeleid worden door twee spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarnaast worden de teams ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen.”

Deelnemers
“De deelnemende verenigingen aan het FC Groningen G-Toernooi zijn: De Brug, Drenthina, HS’88, Kids United, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS, NOVO en DVC Appingedam. Het voetbalfeest vindt – net als de afgelopen jaren – plaats op de velden van VV Glimmen op Sportpark De Groenenberg. De opening van het G-Toernooi is om 14.00 uur. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen. De finale staat gepland om 16.20 uur.”

Comments

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.