FC Groningen G toernooi 4 oktober

Woensdagmiddag verzamelt de eerste selectie van FC Groningen zich in Glimmen, waar de veertiende editie wordt gehouden van het FC Groningen G-Toernooi. In een samenwerking tussen Stichting FC Groningen in de Maatschappij, FNV Bouw, Menzis, de KNVB en het Alfa-college zullen er tien teams strijden om de grote bokaal. Elk team zal gecoacht en begeleid worden door twee spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarnaast worden de teams ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen.”

Deelnemers
“De deelnemende verenigingen aan het FC Groningen G-Toernooi zijn: De Brug, Drenthina, HS’88, Kids United, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS, NOVO en DVC Appingedam. Het voetbalfeest vindt – net als de afgelopen jaren – plaats op de velden van VV Glimmen op Sportpark De Groenenberg. De opening van het G-Toernooi is om 14.00 uur. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen. De finale staat gepland om 16.20 uur.”

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.