Wie bezorgt de boodschappen aan huis in Glimmen?

Heb jij het al eens geprobeerd? Online boodschappen doen? Een groeiend aantal Nederlanders gaat niet meer naar de supermarkt, maar laat de supermarkt aan huis komen. Via innovatieve online supers als AH.nl, PLUS.nl en Jumbo.com is het tegenwoordig eenvoudig om online je boodschappen te bestellen. Het online assortiment groeit, en de bezorgmogelijkheden worden steeds beter. Maar hoe staat het ervoor in Glimmen? Boodschappenspot.nl zocht het uit en keek welke supers er hier boodschappen aan huis bezorgen.

 

Albert Heijn

Albert Heijn is landelijk gezien de grootste online supermarkt van Nederland. AH heeft een enorm online assortiment, en een groot bezorggebied. Ook in Glimmen kunnen inwoners 6 dagen per week profiteren van de AH bezorgservice. Houd rekening met een minimum bestelberdag van €70. De boodschappen worden bezorgd vanaf €4,95, maar regelmatig zijn er actieproducten voor gratis bezorging. In de buurt van Glimmen vinden we geen AH pick-up point

Jumbo

Jumbo – de nummer 2 online supermarkt – bezorgt nog niet in Glimmen. Wel zitten er in de buurt van Glimmen een groot aantal afhaalpunten. Deze vind je ondermeer in Haren (Anjerplein 31), Eelde (Stoffer Holtjerweg 1) en Groningen (Boumaboulevard 525 en Reitdiephaven 261). Je dient voor minimaal €25 te bestellen, en voor €1,95 ligt je bestelling klaar in de winkel.

Coop

Ook Coop bezorgt in Glimmen. Bestel je online op Coop.nl? Dan is de eerste stap het kiezen van een winkel. Kies hier voor Coop De Klencke in Zuidlaren (De Klencke 47). Het minimum orderbedrag ligt hier op €40, en voor €4,95 worden de boodschappen in Glimmen aan huis bezorgd. Afhalen in de winkel is ook mogelijk, dit kost €2,99.

Online supermarkt populair onder ouderen

Niet alleen jonge gezinnen (met vaak weinig tijd) profiteren van het gemak van de boodschappen bezorgservice. Ook voor senioren biedt het vaak uitkomst. Ouderen zijn niet altijd in staat om zelf naar de winkel te gaan. En niet iedereen heeft familie of vrienden die de boodschappen voor hen doet. Het is dan ideaal wanneer alles aan huis wordt geleverd. Ook wanneer koken niet meer lukt kan internet uitkomst bieden. Via internet bestellen ouderen verschillende maaltijdservices en laten zij verse maaltijden aan huis bezorgen.

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.