YogaHoeve start op 23 november

Vanaf 23 november start Karlijn van der Sluis haar eigen yogastudio ‘de YogaHoeve’ aan de Velakkersweg 1.

 Op een unieke locatie aan de rand van het natuurgebied van Appelbergen wordt in een sfeervolle ruimte met persoonlijke aandacht yogales gegeven. In het voorjaar en zomer biedt de tuin ook een ideale gelegenheid voor yogales in de buitenlucht.

De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. De lessen zijn een goede manier om sterker en soepeler te worden, bewust, gezond en verantwoord met beweging en ademhaling bezig te zijn en om je balans & houding te verbeteren.

Ontdek en beleef de YogaHoeve via een kennismakingsles. De ideale manier om te ervaren of yoga iets voor je is en of de lessen bij jou passen.

De YogaHoeve
Velakkersweg 1
9655 TR Onnen
www.deyogahoeve.nl
info@deyogahoeve.nl
tel: 06-48012188

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.