Eten met een goed gevoel 1 december

Het vrijdagavondcafé is inmiddels een bekend begrip in Glimmen. Al een aantal jaren heeft u kunnen genieten van de lekkerste gerechten die Glimmenaren speciaal voor u hebben gemaakt. Op 1 december is er een speciale editie van het vrijdagavondcafé. Op deze avond zullen een aantal jongeren uit Glimmen en Haren zorgen voor een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Tijdens deze speciale editie kunt u genieten van een combinatie tussen lekker eten en het steunen van een goed doel, een dubbel zo lekker gevoel na afloop dus. Op 1 december bent u van harte welkom in de grote zaal van het Dorpshuis in Glimmen. Hier wordt om 18:30 uur een heerlijke Italiaanse maaltijd geserveerd. Dit alles om geld op te halen voor de World Servants.

Vanuit Glimmen en Haren gaan er al een aantal jaar jongeren naar ontwikkelingslanden toe om daar te bouwen aan verandering. Aankomende zomer gaan Michiel, Ruben, Stijn en Nanke naar Ghana en Malawi om daar klaslokalen te bouwen voor kinderen die in armoede leven. Dit doen ze samen met de organisatie World Servants. In 3 weken tijd zullen wij samen met de lokale bevolking gaan bouwen aan de scholen. Voor meer informatie over de projecten kunt u kijken op www.wsharen.nl of op www.worldservants.nl

Aanmelden voor deze gezellige avond kan door een mailtje te sturen naar ruben@wsharen.nl of naar vrijdagavondcafeglimmen@gmail.com aanmelden kan tot en met 29 november.
De kosten zijn net als andere avonden € 7,50 – per persoon. Na afloop van het eten is er nog de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel.

We zien u graag op 1 december!

Met vriendelijke groet,

Michiel Westerdijk, Ruben Eisses, Stijn Bor en Nanke van den Brink

 

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.