Glimmen wint van koploper Loppersum

De voetballers van Glimmen 1 kennen een moeizaam seizoenstart. Het is vaak best goed maar er wordt ongelukkig nog te vaak verloren. Afgelopen zaterdag kwam koploper Loppersum op bezoek in Glimmen. Glimmen was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij. Rick Oosterhof was na blessureleed teruggekeerd in het elftal van trainer Patrick Beek en dat leek de ploeg goed te doen. Jim van Weerden scoorde een zeer fraaie goal toen hij de doelman van Loppersum met een fraaie stift wist te passeren en even later maakte topscorer Wieb Mulder de 2-0 na een schitterende aanval van Glimmen. In de tweede helft waren er kansen voor beide ploegen maar Glimmen bleef goed spelen. Rick Oosterhof schoot nog een bal op de paal en  de aansluitingstreffer valk voor tijd van Loppersum bracht Glimmen niet in de problemen. Een verdiende overwinning voor Glimmen.

 

Foto’s door weshootit.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.