Jubileumblad en loterij V.V. Glimmen

Deze dagen gaan leden van de V.V. Glimmen langs alle deuren in Glimmen en een groot aantal inwoners van Onnen en Noordlaren om het V.V. Glimmen jubileumblad aan te bieden. Er is voor geïnteresseerden ook de mogelijkheid om mee te doen met de V.V. Glimmen jubileumloterij. Mocht u de bezorgers gemist hebben of woont u niet in Glimmen e.o. dan is loten aanschaffen mogelijk op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag de gehele dag in de bestuurskamer van de V.V. Glimmen aan de Markeweg 4. Dit is mogelijk zolang er nog loten beschikbaar zijn. De trekking is zaterdagavond tijdens het jubileumfeest van V.V. Glimmen.

 

De jubileumloterij wordt georganiseerd door de voetbalvereniging Glimmen. Het college van de gemeente Haren heeft vergunning verleend aan de V.V. Glimmen onder nummer Z.17438.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.