Evenementen en lezingen bij Boomker boeken

  • 14 december Marjo Buitelaar, Hedendaagse trends in de bedevaart naar Mekka Tijdens de twaalfde maand van de islamitische kalender vindt de jaarlijkse hajj of bedevaart naar Mekka weer plaats. Miljoenen moslims komen samen om in de voetstappen van de profeet Mohammed te.. Meer informatie
  •  16 december Pianist Hessel bij de Leij bij Boomker In december kunt u bij Boomker elke zaterdag tot de Kerst vanaf 15 uur genieten van pianospel van Hessel Bij de Leij (1990). Meer informatie
  • 21 december Marijke Boin, “Vrije val”, dementie van dichtbij Op donderdag 21 december wordt het boek “Vrije Val” van Marijke Boin bij Boomker gepresenteerd. De partner van Marijke Boin ging ten onder aan dementie, zoals zij het zelf omschrijft. Meer informatie
  • 23 december Pianist Hessel bij de Leij bij Boomker In december kunt u bij Boomker elke zaterdag tot de Kerst vanaf 15 uur genieten van pianospel van Hessel Bij de Leij (1990). Meer informatie

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.