Sponsoravond voor AMREF flying doctors 7 december

Inge Bakker en Hans Keijzer uit Glimmen halen geld op voor Flying Docters in Africa. Hiervoor houden zij op donderdag 7 december en woensdag 13 december een sponsoravond waarop mooie kerststukjes worden gemaakt. Het groen komt uit verschillende tuinen in Haren en Glimmen, het decoratiemateriaal krijgen Inge en Hans van tuincentrum Tubantia.

Volgend jaar fietsen Inge en Hans een sponsortocht van 400 km voor de AMREF flying doctors rondom de Kilimanjaro in Tanzania. Meer info over de tocht is te vinden via www.africaclassic.nl. Zij hopen een mooi bedrag in te zamelen op de kerststukjesavond voor het goede doel.

Donderdag 7 december van 19.30 tot 21.30 in de Groenenberg in Glimmen (opgave uiterlijk 6 december)
Woensdag 13 december van 19.30-21.30 in “Ons Centrum” in Haren (opgave uiterlijk 11 december)

Opgave via africaclassic2018ingehans@gmail.com, onder vermelding van naam, adres, telefoon, e-mail, datum workshop of via 06-41615716.
De kosten bedragen € 25,00 per persoon. De opbrengst is voor AMREF flying doctors.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.