Maaltijdactie Haren 20 januari

 Na de succesvolle maaltijdactie afgelopen december in Glimmen organiseert World Servants Haren  op 20 januari een stamppotbuffet in Paviljoen Sassenhein.

Nu de dagen korter worden en het weer steeds grilliger, wordt de zin in stamppot natuurlijk groter. De actiegroep van World Servants uit Haren heeft daarom goed nieuws voor u, want ook dit jaar organiseren wij een maaltijdactie. Deze maaltijdactie zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari en u kunt om 17.00 of 19.00 komen eten. Sassenhein te Haren stelt haar locatie te beschikking, zo kunt u genieten van het uitzicht over het meer onder het genot van hutspot, boerenkool en zuurkool. Voor 15 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar 10 euro) kunt u genieten van deze heerlijke Hollandse gerechten én steunt u ondertussen het goede doel. De actiegroep bestaat uit Michiel Westerdijk, Stijn Bor, Ruben Eisses en Nanke van den Brink en komende zomer zullen wij vertrekken naar Ghana en Malawi om hier scholen te bouwen.

Aanmelden en informatie via wsharen.nl/maaltijdactie.html

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.