Voorstelling v.v. Glimmen 16 februari

Op vrijdag 16 februari 2018 organiseren we voor vertegenwoordigers van sportclubs in de gemeente Haren een avond over hoe je de prestaties kunt verbeteren en je club sterker kunt maken. Het wordt een bijzondere bijeenkomst, want wij brengen die avond de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Meld je nu aan. Dit mag je niet missen!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…
De voorstelling is gebaseerd op o.a. ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties waren zeer enthousiast.

De voorstelling op 16 februari is voor vertegenwoordigers van sportclubs in de gemeente Haren. De avond vindt plaats in de kantine van VV Glimmen. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt 75 minuten (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl.

Deze avond is zeer geschikt voor trainers, coaches, leiders, betrokken ouders van jeugdspelers en andere vrijwilligers van VV Glimmen.

Tot vrijdag 16 februari! We maken er met elkaar een inspirerende avond van

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.