Yoga Plaza nu geopend in Glimmen

Miv januari 2018 is aan de Rijksstraatweg 35b in Glimmen YOGA PLAZA GRONINGEN geopend.

Dit is een voortzetting van POWER YOGA GRONINGEN, voorheen gevestigd op de Hofstraat 11 in Groningen,  op een nieuwe fijne mooie lokatie in Glimmen. Hier worden om te beginnen de volgende lessen gegeven: Power Yoga, Aerial Flow Yoga en Hot Yoga. De overige lessen uit mijn les-programma zullen tzt starten in YOGA PLAZA GLIMMEN.

POWER YOGA

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga-oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van adem-technieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale konditie, kracht, en souplesse. Het haalt het allerbeste uit jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van jezelf. De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, nl zonnegroet-series met daartussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Power Yoga maakt je springlevend.

AERIAL YOGA

AERIAL YOGA is een nieuwe yoga vorm waarbij gebruik gemaakt wordt van een Yoga doek dat aan het plafond bevestigd is.
Het wordt ook wel YOGA SWING genoemd. Dmv dit doek kunnen allerlei yoga-oefeningen uitgevoerd worden die anders met de zwaartekracht omgaan dan “gewone” yoga oefeningen op de grond. Het Yoga doek stelt je in staat om bewegingen te maken en houdingen aan te nemen die je niet voor mogelijk had gehouden !!!!!!

HOT YOGA

Dit is een flow yoga les met een hogere temperatuur in de zaal dan normaal gesproken, nl 25 graden en met veel opties voor de oefeningen, zodat je de les, net als bij poweryoga, helemaal op je eigen konditie & niveau van het moment kunt afstemmen. De bedoeling van de warmte in de zaal is om sneller & gemakkelijker in de flow van de oefeningen te komen en er meer effektiviteit & profijt van te hebben omdat in de warmte je spieren soepeler worden en je door de warmte beter bij je kracht, energie & focus kunt komen.

De HOT YOGA lessen beginnen met een extra warmte & energie opwekkende adem-techniek. Daarna lopen de erop volgende oefeningen allemaal vloeiend in elkaar over zodat je als vanzelf in een oefen-flow & focus komt waarbij de warmte in de zaal je steeds verder helpt in de oefeningen. De HOT YOGA les besluit met een ademtechniek die je lichaam helpt om de in de les uitgevoerde oefeningen dieper in je systeem te laten inwerken, waarna er een korte ontspanning volgt.

Meer informatie vind je op poweryogagroningen.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.