Gratis compost 17 maart

Op zaterdag 17 maart kunt u weer gratis compost afhalen bij bureau Woonomgeving aan de van Maerlantlaan 1 te Haren (gemeente werf).

Zaterdag 17 maart 2018 vindt voor de twaalfde keer de Landelijke Compostdag plaats. Geïnteresseerden kunnen gratis compost afhalen op vele locaties verspreid over het hele land, zoals gemeentewerven, milieustraten en composteerbedrijven. De Vereniging Afvalbedrijven en de Branche Vereniging Organische Reststoffen zijn initiatiefnemers van de Compostdag. Hun leden organiseren de Landelijke Compostdag elk jaar in samenwerking met vele gemeenten.

Elke belangstellende mag maximaal 1 kuub meenemen in Haren.

Aanvang 08.00 uur en de actie stopt om 12.00 uur. Wees er snel bij want op = op.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.