Jongste voetballertjes weer de wei in

Zaterdag 7 april gaan de V.V. Glimmen mini’s weer buiten trainen op zaterdagochtend.

Door de mini’s wordt iedere zaterdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 uur getraind in een kleine groep. Op een vrolijke manier leren de kinderen met een bal te bewegen en krijgen plezier in het samenspelen. Mini voetbal is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar. De mini’s trainen vanaf de zomerstop tot de winterstop en van de winterstop tot de zomerstop. In de winter wordt er regelmatig in sporthal de Groenenberg getraind. De trainer is Gerard Hogewerf gerard@vvglimmen.com

Nieuwe mini’s zijn van harte welkom. Het is ook mogelijk om gedurende het seizoen te beginnen. Kom gewoon eens kijken of doe gelijk mee. Markeweg 4 Glimmen. Meer informatie via Gerard of de Jeugdcommissie jeugd@vvglimmen.com

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.