Wie helpt mee met maisdoolhof Glimmen?

Dit jaar gaat Paul van Brederode aan het zandpad (Weg langs het Hemrik) 3 hectare mais laten inzaaien. Als hij een beetje hulp kan krijgen vanuit het dorp kunnen we er een maisdoolhof in maken. in de maand mei, begin juni, na inzaaien moet dan volgens een plan de opkomende maisplanten die het pad vormen er uit worden getrokken. Dat is een tijdrovende klus want  je moet goed tellen welke rij je zit en plantje voor plantje eruit halen. Zoiets moet echt wel met minimaal 6 personen worden gedaan want 3 hectare is best veel. Het is erg leuk om te zien en zeker vanuit de lucht ook goed te zien.

Mocht je willen meehlepen laat dit dan aan Paul van Brederode weten:
Meentweg 11
9756 AN Glimmen.
06-53275352
paul@vanbrederode.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.