Aanpassing kerkzaal Trefpunt Glimmen

De kerkzaal in Glimmen wordt deze zomer verbouwd. De kerkzaal zal worden heringericht, zodat er een meer flexibel gebruik van kan worden gemaakt. De preekstoel zal verdwijnen en ook het podium voorin de kerk zal verdwijnen.

Om kosten te besparen willen we een paar dingen zelf doen en dat is o.a. het slopen van het podium. Daarvoor zoeken we vrijwilligers.

Deze klus moet worden geklaard in de periode van 15 – 27 augustus.

Als u tijd en energie daarvoor hebt, kunt u dat doorgeven (graag voor 8 augustus) aan Corke van der Weijden (06 14257566 peerweijd@telfort.nl)  of aan Wim Kastelijn. (06 81627196).

De aannemer zal de zwart-witte tegels uit de kerkzaal verwijderen. Deze worden buiten op het plein gestapeld. Liefhebbers kunnen ze daar gratis ophalen als ze zich tevoren hebben gemeld bij Wim Kastelijn. Graag voor 2 september ophalen. Op = op. Indien er zich niemand meldt, gaat alles de container in.

Inloopochtend

Zoals elke eerste dinsdagochtend van de maand, was er ook op 3 juli weer een inloopochtend in de grote zaal van het Trefpunt. Het was een stralend mooie dag en ook al was het vakantietijd, er waren toch weer mensen die kwamen genieten van een kopje koffie en van een praatje met dorpsgenoten.

Ook werd er weer volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om spullen te brengen voor de voedselbank, zodat er weer een krat vol boodschappen naar Zuidlaren gebracht kunnen worden.

In augustus komen we ook weer bij elkaar. Ook deze keer zal er geen spreker zijn. In de vakantieperiode volstaan we met het kopje koffie of thee en ons eigen gesprek. Het zou leuk zijn als u er ook bij bent.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.