Spetterende feestavond voor jarig Noordlaren Muziek met optreden van The Full Minties! 6 oktober

Noordlaren Muziek ( voorheen Culturele Commissie Noordlaren) bestaat in oktober 40 jaar! We gaan dit seizoen ons jubileum dan ook vieren met prachtige concerten.

Op 6 oktober openen we dit jubileumjaar met een feestavond met een bijzonder concert van The Full Minties. Hun muziek is vrolijk, herkenbaar en nodigt uit tot dansen.

 

Tijdens het vorige huiskamerconcertfestival Achter de Veurdeur in 2017,  trad The Full Minties op in één van de huiskamers. Hun concerten waren als eerste uitverkocht…

Het publiek reageerde enthousiast en gaf als feedback: een avondvullend optreden van deze groep tijdens een feestavond in Noordlaren, dat zou fantastisch zijn.

En dàt hebben we als Noordlaren Muziek onthouden en we zijn blij dat we u dit nu kunnen bieden!

The Full Minties is een bekend alles-in-één muzikaal theatraal trio, altijd gekleed in het mintgroen en muzikaal stevig verankerd in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw met swingende hits. Hun repertoire beperkt zich echter niet tot deze tijd: vol overgave wordt 40 jaar muziekgeschiedenis in een mintgroen jasje gestoken. Van Elvis tot Ike en Tina Turner, van The Beatles tot rock-n- roll-legende Chuck Berry: niets is te gek. Na een eerste luisterdeel kunt u vast niet langer stilzitten en gaan de voetjes van de vloer, want een optreden van deze band is feestelijk, aanstekelijk en swingend!

Voor deze keer is daarom de concertlocatie niet in onze thuisbasis de Bartholomeuskerk in Noordlaren en hebben we natuurlijk ook het tijdstip aangepast.

Dit feest vindt op zaterdagavond 6 oktober plaats in dorpshuis de Hoeksteen in Noordlaren, aanvang 20.00 uur.

Hier is ruimte om te feesten, te luisteren, te dansen, te drinken en te eten.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geweldig feest en u bent van harte welkom om dit jubileum met ons te vieren! Meer weten of alvast iets horen: www.fullminties.nl

Ook zijn er diverse fragmenten te beluisteren op YouTube. Zo komt u zeker in de stemming!

 

Wat moet u doen:

-Reserveer de datum 6 oktober in uw agenda.

-Op zaterdag 15 september kunt u in de Hoeksteen Noordlaren van 11-12 uur kaarten kopen a € 15 pp ( entree is incl. kop koffie en hapjes).

-Op 15 september kunt u vanaf 12 uur ook online bestellen: www.noordlarenmuziek.nl

na betaling liggen de kaarten dan voor u klaar.

Dit jubileumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Dorpshuis de Hoeksteen, Culturele Raad Haren, Dorpsfonds Haren, De Blankehoeve.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.