Op 3 november weer de jaarlijkse Pub Quiz Glimmer’lei

Zaterdag 3 november om 20.00 uur start de jaarlijkse pubquiz in De Groenenberg. De zaal is om 19.30 uur open. Het wordt een avond vol vermaak, verrassingen en scherpzinnige quizvragen. Toegang is weer gratis. Er zijn loten te koop (contant betalen) voor de verloting van tientallen mooie prijzen. Hoofdprijs is dit jaar een luxe SMART-WATCH. De muziek wordt verzorgd door een jonge DJ uit ons dorp! De quiz met verloting is rond 23.15 uur afgelopen. Bij veel ‘prettig tumult’ kan dat iets uitlopen.
Meer informatie
De quizvragen gaan over allerlei onderwerpen. Muziekvragen, actualiteit, geschiedenis (recent) en nog veel meer. Met een redelijke algemene kennis komt u een heel eind. U kunt meedoen als compleet team (plm. 6-8 personen) of aansluiten bij een team. Uiteindelijk komt er een individuele winnaar uit de bus, voor wie een waardebon voor een Diner voor Twee klaarligt (Kastanjehoeve Glimmen).
Nieuw!
Zoals ieder jaar wordt het een oergezellige avond, waaraan de redactie nu een nieuw element toevoegt. In Glimmen wordt een moord gepleegd en de dader is onder de aanwezigen in De Groenenberg. Wie is het? Als u goed oplet kunt u de dader ontmaskeren en daarmee punten verdienen in de quiz!
Voor wie?
Iedereen kan individueel meedoen en zich aansluiten bij teams in de zaal. U kunt ook als groep van 6-8 personen komen en een eigen team vormen. De zaal biedt ruimte aan ongeveer twaalf teams. De quiz is een heerlijk avondje uit voor jong én oud.
Door wie?
De jaarlijkse Pub Quiz Glimmer’lei wordt georganiseerd door de redactie van dit dorpsblad. Dat zijn Carolien de Klein, Marjolein Dresden, Willem Bakker, Frans Somers, Iekje Wortelboer, Gert Nienhuis en Hein Bloemink. Deze avond zal Inge Bakker de jury komen versterken. Stichting Dorpshuis De Groenenberg verleent weer onmisbare diensten aan de bar, waarvoor dank.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.