G-Toernooi FC Groningen woensdag 14 november

Op woensdag 14 november 2018 wordt voor de vijftiende keer het G-Toernooi van FC Groningen gehouden. In een samenwerking tussen FC Groningen in de Maatschappij, FNV Bouw, Menzis, de KNVB en het Alfa-college zal er dit jaar weer door een tiental teams worden gestreden om de FNV-Bouw bokaal.

Het voetbalfeest vindt net als de afgelopen jaren plaats op Sportpark De Groenenberg waar de velden van VV Glimmen gevestigd zijn. De opening van het toernooi is om 13.45 uur. Aansluitend vindt de loting plaats waarbij wordt bepaald wie het begeleidingsteam zullen vormen bij de deelnemende ploegen. De wedstrijden beginnen vanaf 14.15 uur en de finale is gepland om 16.00 uur.

De deelnemende verenigingen tijdens de vijftiende editie van het G-Toernooi zijn:
De Brug, Drenthina, HS’88, Kids United, Kids United dames, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS en Cosis.

Elk team zal gecoacht en begeleid worden door spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarbij worden de teams ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen.

Het team dat zich het beste aan de regels houdt tijdens het G-toernooi wordt door maatschappelijk partner Menzis in het zonnetje gezet door middel van de Menzis Sportiviteitsprijs. De grote winnaar van het G-toernooi mag aan het einde van de dag de FNV-Bouw Bokaal in ontvangst nemen. Ook zorgt FNV-Bouw voor de heerlijke gehaktballen ter afsluiting van dit fantastische toernooi.

bron

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.