Glimmen verkoopt huid duur aan hoofdklasser

Glimmen heeft de bekerwedstrijd tegen Be Quick 1887 met 0-4 verloren. De gasten die afgelopen seizoen degradeerden uit de derde divisie kwamen snel op voorsprong tegen Glimmen. Een via een Glimmen speler doorgeketste bal en een makkelijk gegeven strafshop zorgen binnen 20 minuten voor een 0-2 voorsprong. Glimmen kwam daarna beter in de wedstrijd en wist tegen de drie klassen hoger spelende gasten ook enkele kansen te creëren.

Na de rust werd een doelpunt van Glimmen spits Tim Oosterhof volledig onterecht afgekeurd en vlak hierna ging ook nog een afstandsschot via de bovenkant lat over. Be Quick bleef overeind en door hun individuele klasse liep het in de eind van de wedstrijd uit naar 0-4. Een terechte overwinning maar Glimmen was een sterker collectief en kon met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Komende week gaat Glimmen op bezoek bij kampioenkandidaat Groen Geel. Aanvang 15.15 uur op sportpark Corpus den Hoorn.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.