Heel Glimmen bakt tijdens de Wintermarkt op 25 november

Heel Glimmen bakt
Tijdens de Wintermarkt op 25 november a.s. in De Groenenberg

Wie bakt de lekkerste, leukste en mooiste taart?

Voor het hele gezin! Je kan meedoen in de leeftijd t/m 14 jaar of 15 jaar en ouder en in de categorieën zoete en hartige taarten.

De taartpunten worden verkocht tijdens de Wintermarkt in dorpshuis De Groenenberg op zondagmiddag 25 november 2018 en de opbrengst is voor het dorpshuis.

Juffrouw “SWEET HONEY” (die bakt ze weer bruin) komt speciaal langs om te proeven en jureren en natuurlijk eind van de middag ……………….  de hilarische prijsuitreiking!!!!

Prijzen

Winnaars van de hartige en zoete taart bij de kinderen t/m 14 jaar kunnen inscheephhheu…..op de 43 mtr lange tweemastklipper ’t Pannenkoekschip.

Voor 15 jaar en ouder is de hoofdprijs voor de zoete taart een heurrlijke lunch voor 2 personen in Brasserie De Kastanjehoeve en voor de hartige taart een verwencadeaubon te besteden bij schoonheidssalon ClaryCare.

Aanmelden

Ga je de uitdaging aan? Geef je op voor 20 november bij frederiekreitsma@hotmail.com  onder vermelding van je leeftijd en rubriek zoet of hartig, je ontvangt dan een bevestiging met informatie.

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.