Wintermarkt in de Groenenberg

De Wintermarkt is in aantocht en we nodigen je van harte uit met zijn allen te komen op zondagmiddag 25 november van 12:00 tot 17:30 uur in dorpshuis De Groenenberg. Het gaat een gezellige middag worden met interessante stands, livemuziek, proeverijen, en nog veel meer. Het zou fijn zijn, als je in de gelegenheid bent, lopend of op de fiets te komen. Er waren vorig jaar veel auto’s en er is maar beperkte ruimte rondom het dorpshuis.

En dan Heel Glimmen bakt! Tijdens de markt vindt de verkiezing van de mooiste en lekkerste zoete en hartige taart plaats. Juffrouw Sweet Honey reikt te gekke prijzen uit voor de beste taartenbakkers in de categorieën volwassenen en kinderen. Je kunt jezelf of je kinderen nog opgeven bij:  frederiekreitsma@hotmail.com

 

En mis dit niet! Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de wervelende show van Goochelaar Hilbert. De voorstellingen voor de kinderen zijn om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Verkrijgbaar bij de Quintusschool of aan de zaal, vol is vol!

Tot zondag 25 november!

 

 

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.