Vragenlijst voedselbos Glimmen

Hallo! Wij zijn Amber, Jantien, Evert, Jeroen en Tamara. Samen volgen wij de opleiding Future Planet Innovation aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hiervoor houden we ons vooral bezig met duurzaamheid. Om deze opleiding af te ronden focussen we ons momenteel op een project over het opkomende voedselbos in Glimmen, en zijn we opzoek naar de beste manier om het voedselbos zo succesvol mogelijk te maken.

Een voedselbos wordt gezien als een duurzamer alternatief voor landbouw. Hierbij worden, in plaats van één gewas soort, allerlei soorten eetbare planten door elkaar gezet. Dit zijn veelal meerjarige planten, en samen vormt dit dan uiteindelijk een klein, zelfonderhoudend ecosysteem. In het begin is een voedselbos veel werk, maar uiteindelijk hoef je de handen alleen nog maar vuil te maken aan het oogsten van heerlijke producten.

We kunnen het voedselbos in Glimmen natuurlijk alleen maar een groot succes maken als we weten hoe de omwonenden er over denken. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening over dit voedselbos! Om die reden hebben we onderstaande/bovenstaande vragenlijst gemaakt. We zouden het fijn vinden als de vragenlijst door zo veel mogelijk omwonenden wordt ingevuld, zodat wij een zo realistisch mogelijk beeld kunnen vormen van hoe men tegen het voedselbos aankijkt.

Alvast bedankt voor het invullen!

De link naar de vragenlijst is: www.voedselbosvragen.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.