Wandelronde Westerbroekstermadepolder 13 januari

HAREN – Op zondag 13 januari  organiseert Het Groninger Landschap een wandeling door de Westerbroekstermadepolder.

Een lekkere, frisse wandeling rondom de Westerbroekstermadepolder in het Zuidlaardermeergebied. De wandeling is circa 10 km lang en gaat  over de dijk van het Drents Diep waar we zowel de Westerbroekstermadepolder als de Onnerpolder kunnen overzien.

In dit gebied overwinteren veel ganzen en dat weet ook de zeearend! Onderweg doen we de vogelkijkhut aan; tijd om nog meer te zien of om even uit te rusten. Het is een doorstapwandeling, en ondertussen vertellen gidsen van Het Groninger Landschap graag over het gebied.

Locatie: Fietstunnel Waterhuizerweg /Polderpad, Haren (fietsknooppunt 78)
Tijd: 11:00 – 14:00 uur.
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
Wij adviseren een verrekijker mee te nemen.

 

Foto: Het Groninger Landschap Marja Kiers

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.