Hond is gevangen*

Update: de hond is gevangen in Groningen. Wie weet waar zijn huis is?
Sinds enkele weken loopt er in de omgeving van Paterswolde/ Glimmen een zeer angstig, zwart, half-langharige hond rond. Duidelijk de weg kwijt. Samen met “waar is onze Angel” en de dierenambulance Groningen proberen wij de hond te lokaliseren en te vangen.
De hond is zo extreem angstig dat hij juist weg zal rennen als u de hond wilt benaderen, het is al vele keren geprobeerd en werkt helaas averechts . Voorkomen moet worden dat hij (of zij) richting de snelweg rent. Mocht u deze hond zien of weet u van wie hij is, wilt u dan contact opnemen met Roos van “Waar is Onze Angel”? Tel: +31 6 27898379. Een whatsapp bericht sturen kan ook natuurlijk. Daarnaast is ook hulp nodig bij het checken van de vangkooi, iedere 2 uur, dag en nacht. Aanmeldingen kunnen op hetzelfde nummer via de WhatsApp of telefonisch

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.