Mathilde Stiekema nieuw bestuurslid UNESCO Global Geopark De Hondsrug

Dorpsgenoot Mathilde Stiekema nieuw bestuurslid Stichting De Hondsrug UNESCO Global Geopark

Stichting De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft in Mathilde Stiekema een nieuw bestuurslid gevonden. Stiekema volgt Margriet Drijver op, die op 31 januari 2019 afscheid neemt. Ze ziet veel potentie in het gebied: “De provincies Groningen en Drenthe hebben goud in handen met dit unieke ijstijdenlandschap. De Hondsrug verdient daarom naast de status van UNESCO Global Geopark ook bestuurlijke aandacht. Het zeventig kilometer lange gebied nodigt uit tot verdere ontwikkeling van educatie en economie. Ik zou zeggen: breng de harige mammoet terug!” Lees verder…

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.