PostNL pakketpunt bij Reinhart Orchideeën aan het Westerveen

Reinhart Orchideeën is met ingang van 20 december een PostNL pakketpunt. Ze hebben zich aangemeld omdat Flora en Fauna in Glimmen is gestopt. Bij hun makkelijk (gratis) parkeren, zeker nu de oprit mooi verhard is. En de openingstijden zijn aangepast. Sluitingstijd op werkdagen wordt 18:00 uur. In het weekend blijft het gewoon 17:00 uur.

Reinhart Orchideeën
Westerveen 16
9751 HW Haren
050 4062455
www.reinhartorchideeen.nl

U kunt bij Reinhart Orchideeën ook terecht voor:rondleidingen, lezingen, bloemwerk, rouwstukken, bloemstuk, relatiegeschenk, bloemenbon, cadeau, natuurlijk heel veel soorten orchideeën, maar ook kamerplanten en tuinplanten. Er is een binnen- en buitentuin. (entree gratis) met tuinorchideeën.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.