Speurhonden raken spoor vermiste Robert Huter uit Haren kwijt in Glimmen

R.J.Huter is op 29 december 2018 om 09.45 uur vertrokken op een donkerrode damesfiets van het merk Batavus, de fiets heeft zwart grijze fietstassen. Hij zou volgens zijn vrouw gaan kijken naar een nieuwe fiets omdat recent een van hun fietsen was gestolen. Het is bekend dat de heer Huter op 29 december 2018 omstreeks 10:00 uur bij de Albert Heijn aan de Kerkstraat in Haren is geweest.

Afgelopen weekend is er twee dagen gezocht met speurhonden van Signi Zoekhonden. Dat levert nieuwe informatie op, die kan helpen bij het zoeken. De honden vertellen het volgende verhaal: De heer Huter is zaterdag 29 december rond 10.00 uur per fiets over de Jachtlaan en Onnerweg gereden. Op de spoorwegovergang Onnerweg heeft hij een pad genomen dat tussen de rails loopt langs de lijnwerkplaats van ProRail. Hij is blijven rijden, langs het rangeerterrein. Ter hoogte van het viaduct werd het spoor zwakker. De hondengeleiders denken dat de heer Huter het pad ter hoogte van de overweg Hoge Hereweg weer heeft verlaten. Hij kon toen linksaf door het bos en rechtsaf weer richting Haren. Lees verder op harendekrant.nl

Omschrijving

Comments

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.