Gratis compost op 30 maart

Op 30 maart vindt de jaarlijkse Landelijke Compostdag voor de dertiende keer plaats. Ook in Haren kunt u op deze dag tussen 09.00 en 12.00 uur weer gratis compost afhalen bij wijkpost Haren aan de Van Maerlantlaan 1. Neem zelf een emmer, plastic zak of iets anders mee waar u de compost in kunt vervoeren. Heeft u een aanhanger, dan mag u maximaal een aanhanger ophalen. OP=OP

Met het gratis uitdelen van compost bedankt de gemeente Groningen haar inwoners voor het gescheiden inzamelen van het groente-, fruit- en tuinafval (gft). Daarnaast willen wij op deze wijze mensen kennis laten maken met compost, een product dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waarde is.

Comments

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.