Huiskamerconcert Festival ‘Achter de Veurdeur’ 19 mei

‘Achter de Veurdeur’ is een feestelijk muzikaal gebeuren in maar liefst 8 verschillende huizen van particulieren in Noordlaren. Hier vinden op 19 mei verschillende huiskamerconcerten plaats. Als commissie Noordlaren Muziek zijn we trots: het aanbod is verrassend goed, heel divers en voor elk wat wils. Ook de locaties, verspreid over het hele dorp, zijn uniek en prachtig!

Alle muzikanten treden 3 maal op, zodat u in de gelegenheid bent om 3 concerten naar keuze bij te wonen. Elk concert duurt een half uur. Start om 11.30 uur. Het tweede en derde concert beginnen om 13.30 en 14.30 uur.

Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. Na afloop is het goed toeven en napraten op het terras van dorpshuis de Hoeksteen, tegenover de dorpskerk.

Festival kaarten voorverkoop op 2 maart in de Dorpshuis De Hoeksteen. Of reserveer daarna via de website: noordlarenmuziek.nl

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.