Onderhoud speeltoestellen in Haren, Noordlaren, Glimmen en Onnen

De gemeente Groningen is bezig met het onderhoud van speeltoestellen in Haren, Noordlaren, Glimmen en Onnen.

Op sommige plekken zijn de oude toestellen weggehaald omdat ze kapot waren. Deze zijn vervangen door nieuwe. In maart worden alle speeltoestellen schoongemaakt en wordt het zand onder de toestellen en in zandbakken vervangen.Zodra het gewone onderhoud klaar is, gaat de gemeente onderzoeken of de speeltoestellen nog op de juiste plaats staan en of er toestellen vervangen moeten worden. Daarnaast is in sommige buurten de samenstelling van inwoners veranderd, waardoor er misschien speelplekken weg kunnen. In andere buurten is er juist behoefte aan nieuwe speelplekken. In overleg met de buurt wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.