Zomerkinderkleding en speelgoedbeurs 19 & 20 maart

Dinsdag 19 Maart en woensdag 20 Maart wordt er in het dorpshuis de Groenenberg in Glimmen weer de zomerkinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd.

Dit is een leuke manier om de te klein geworden kleding, de niet meer gebruikte spelletjes of speelgoed, een tweede kans te geven. Maar ook om de kast weer aan te vullen met goed betaalbare tweede kans-artikelen. Op 19 Maart verkopen wij de ingebrachte kleding e.d. tussen 19 en 22 uur, ook op 20 Maart is er nog genoeg, om gezellig tussen te snuffelen, en wat moois te scoren voor een prikkie, u bent welkom tussen 8.30 tot 12 uur. Hetzelfde concept maar dan voor volwassenen is twee weken later op 2 en 3 April. Er is ruime parkeergelegenheid, en de toegang is gratis. Wil je zelf wat verdienen, en een ander blij maken met jou items, dan kun je bij ons inleveren, 80% van wat je verkoopt is voor jou. Wel heb je een inbrengnummer nodig, daarvoor kun je contact opnemen met:

Moniek, whatsapp 0621871312

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.